Mjelmat, vizitorët më të rinj në Kukës

Lexuar 495 here
Për herë të pare, para dy javësh kanë ardhur viztorë të rinj në Liqenin e kukësit. Këta vizitorë janë mjelmat.  Shpendë të bukur e mjaft miqësorë. Shpresojmë që ato të jenë të pranishme për një kohë të gjatë. Me këtë rast po japim edhe disa pamje të gjallesave të tjera dhe pejsazhit  përrreth.

Besnik Hallaçi