Artefakt në Malet e Sharrit

Lexuar 540 here
Artefakt i fotografuar në Malet e Sharrit , Fytyra në foto është e dimensionit 1 meter dhe është me shikim drejtë për në Lindje të Diellit

Foto e realizuar në Gusht 2016 /s.p./