Thirrje e aktivisteve atdhetarë

Lexuar 1525 here
Lumi Lumë, në Kukës. 5 HEC-e janë ndërtuar deri tani, pritet të ndërtohen edhe 7 të tjera, duke mos lënë asnjë pikë uji në lumë, duke shfarosur krejtësisht faunën ujore të lumit, dhe duke ua marrë gjithë ujin fshatrave përreth.

Të mos lejojmë shkatërrimin e mëtejshëm të Lumës, të cilën as serbët nuk mundën ta marrin, por tani po e shkatërrojnë lehtësisht ca oligarkë. Më 25 shkurt, të gjithë para Kryeministrisë, t'i themi JO! futjes së lumenjve shqiptarë në tuba, jo fashizmit që ka 27 vjet që ka pushtuar Shqipërinë!

kallabak.com